Utbildningar

Kunskap, insikt och verktyg för att få ut största möjliga effekt av er styr- och samverkansstruktur, Längre ner kan du läsa om våra organisationsanpassade utbildningar. 
Här hittar du alla öppna pm3-utbildningar >>>

Vässa era förmågor

Letar du efter en grundkurs i pm3, är du nyfiken på hur en modern tillämpning av pm3 innebär, eller vill få förståelse för vilka olika användningsområden modellen har och vad den kan användas till i just er organisation? Vi hjälper er att få en bild över varför en samverkansstruktur behövs, hur pm3 på olika sätt kan bistå er för att nå era mål och vilka val ni behöver göra för att få ut maximal nytta av ett arbete med modellen. Förutom renodlade pm3-utbildningar arrangerar vi utbildningar där pm3 sätts i relation till exempelvis agila metoder och ITIL.

Våra lärare har gedigna erfarenheter av pm3 i kombination med andra modeller och ramverk och engagerar sig för att ge bra exempel av hur modellen kan användas i ett sammanhang som är relevant för er och det kunskapslyft ni eftersträvar. Vår utbildningsmetodik varvar teori med praktiska grupparbeten och en stor portion dialog. Målsättningen med våra kurser är att skapa engagemang som håller i sig långt efter det att det sista kurskaffet är uppdrucket!

Organisationsanpassade utbildningar

Är ni flera hos er som vill gå en pm3-utbildning? Vi skräddarsyr alla våra utbildningar i såväl innehåll som längd för att de ska matcha ert nästa steg framåt. Läs mer om dessa via kursbladen nedan.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver vägledning i val av utbildning!

  • Namn
  • Tid
  • Kursblad

Öppna utbildningar i objekt- och förvaltningsstyrning

Via vår utbildningspartner Dataföreningen Kompetens:

pm3 grund
Certifierad förvaltningsledare

Dessa utbildningar har vid utvärderingarna uppnått ett medelbetyg på 4,5 – 5,0 av 5 möjliga.

Workshop för ledare

”Den bästa utbildningen jag gått! Jag har fått så många bra verktyg och även gjort en personlig utveckling.”

”Bra praktiska övningar som väckte tankar om hur vi har det idag och vad som kan förbättras”