Utbildningar

Kunskap, insikt och verktyg för att få ut största möjliga effekt av er styr- och samverkansstruktur.

Vässa era förmågor

Letar du efter en grundkurs i pm3 eller behöver hela organisationen öka sin kunskap om vad en modern tillämpning av pm3 innebär? Oavsett behov hjälper vi till att utbilda era medarbetare och chefer. Vi erbjuder olika upplägg och innehåll anpassat efter era behov. 

Våra lärare har gedigna erfarenheter av bland annat pm3 i kombination med andra modeller och ramverk. Vår utbildningsmetodik varvar teori med praktiska grupparbeten och en stor portion dialog.

Målsättningen är att skapa engagemang som håller i sig långt efter att det sista kurskaffet är uppdrucket. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

ÖPPNA UTBILDNINGSPLATSER (hybrid): via vår partner DF Kompetens erbjuder vi en grundkurs i pm3 samt en 12 dagars certifieringsutbildning. Läs vidare här. 

ÖPPNA UTBILDNINGAR FÖR LICENSKUNDER (digitalt): för alla medarbetare i en organisation med pm3 Licens erbjuder vi öppna utbildningar för olika målgrupper. Läs vidare här

E-KURS: genom vår digitala utbildning får deltagaren en introduktion till pm3 att vid sin dator hemma eller på jobbet. Mer info i vår webbshop.

ORGANISATIONSANPASSADE KURSER (fysiskt eller digitalt): är ni flera i en organisation som behöver utbildas kan vi skräddarsy ett upplägg. Läs vidare här nedanför. 

”Den bästa utbildningen jag gått! Jag har fått så många bra verktyg och även gjort en personlig utveckling.”

”Bra praktiska övningar som väckte tankar om hur vi har det idag och vad som kan förbättras”

Organisationsanpassade utbildningar

Vi skräddarsyr utbildningar i såväl innehåll som längd för att matcha er organisations specifika behov. 
Här nedanför finns mer information med du är även välkommen att kontakta oss för vägledning.

  • Namn
  • Tid
  • Kursblad
  • pm3 grund - modern tillämpning av modellen
  • 2 dagar
  • pm3_grund
Workshop för ledare