Webinar: Bli effektiv, flexibel och skapa verksamhetsnytta genom att ha koll på er löpande styrning!

Att i grunden ha ett tydligt och målstyrt uppdrag är en förutsättning för att den löpande styrningen ska fungera. Men så har vi också en föränderlig omvärld och föränderliga förutsättningar för verksamheten att ta hänsyn till. Vi kan helt enkelt inte längre utgå från att det räcker med de årliga prioriteringarna, att målsättning och prioritering är något som vi endast gör en gång per förvaltningsperiod, utan vi behöver vara beredda på och vara tränade i att ständigt ompröva, prioritera och fatta nya beslut.

”Det räcker inte med att klara av de aktiviteter som man kommit överens om, om det man har gjort inte har gett de effekter som man hade hoppats på”

Under detta webinar presenterar vi fyra framgångsfaktorer för att förenkla och förbättra den löpande styrningen. Vi presenterar även innehållet i pm3 Licens som är ett kunskapsstöd och verktygslåda för att lyckas med sin pm3-tillämpning.

Varmt välkommen att delta i ett webinar där På AB:s konsulter Marie Viskers och Joakim Hasselblad går igenom strategier för löpande styrning.

Var? Via webben

När? 11 december, 8.30-9.00

Anmäl dig i formuläret till höger.

VÄLKOMMEN!

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.