Vi som utvecklar På och pm³

Vi är organisationskonsulter inom styrning och ledning som fokuserar på att skapa verksamhetsnytta genom samverkan mellan verksamhet och it. Det unika med oss är att vi har ett samverkansperspektiv på all verksamhetsutveckling och verksamhetsperspektiv på all förändring.

Vår drivkraft är att kunden ska kunna förverkliga sina strategier, nå sina mål och öka sin verksamhetsnytta – helt enkelt bli lite bättre, varje dag.

 Med vår sammanlagda erfarenhet, vår kompetens och våra olika personligheter arbetar vi varje dag för att tillsammans utveckla våra kunder, företaget och oss själva. Tillsammans ser vi till att få styrningen att fungera i praktiken.

Att vi arbetar strukturerat för att inte stå still gör att vi ständigt förändras och utvecklas; tillsammans, individuellt, med omvärlden, med våra kunder och med vår modell, pm3.  Vi kan ta oss an uppdrag inom etablering av styrstruktur, integrationer mellan pm3 och övrig styrning/it-styrning, utbildningar, interimsroller inom förvaltning eller för att tillvarata digitaliseringens verkliga möjligheter.

Ta gärna en titt på våra förhållningssätt, läs mer om våra tjänster eller ta reda på hur några av På AB:s kunder utvecklat sin styrning.

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.