Inspirationseftermiddag med casedragning och mingel

– lyckas med digitaliseringen och samspelet mellan olika ramverk!

**EXTRAINSATT TILLFÄLLE NU BOKAT: 15 JANUARI**

Baserat på vår långa erfarenhet av arbete med förvaltningsstyrning och andra närliggande styrformer, vill vi dela med oss av praktiska case i några lyckade tillämpningar.

Inledning

5-minuterspresentation om På AB och hur vi arbetar med hållbar styrning och samverkan. Johanna Nilsson, utvecklingschef hos På, inleder eftermiddagen genom att hälsa välkomna. 

Case 1: Varför styrmodellen pm3 är en förutsättning för Örebro kommun att lyckas med sin digitalisering

Örebro kommun har för 2017 – 2019 avsatt 200 miljoner kr för att driva på den digitala utvecklingen och åstadkomma en enklare vardag med smartare, öppnare och effektivare verksamhet. Att få till en samlad styrning och ledning av såväl utveckling som förvaltning av information och it-stöd ses som en hygienfaktor och en förutsättning för att i förlängningen lyckas med digitaliseringen. Lyssna till Åsa Sandin från Örebro kommun som är ansvarig för kommunens styrmodell för utveckling och förvaltning av it-stöd.

Case 2: Hur får du ihop ändrings- och releasehantering med förvaltningsstyrning?

Johan Ström från På AB har under många år infört styrmodeller i it-organisationer - både som konsult och i olika linjechefsroller. Här berättar han hur arbetet gick till på ett stort privat bolag inom tillverkningssektorn.

Case 3: Så kan du bedriva en agil förvaltningsstyrning!

På-konsulten Joakim Andersson har lång erfarenhet av att arbeta med agila metoder och förvaltningsstyrning i samspel och delar med sig av ett kundcase från en myndighet.

När, var & hur?

Träffa oss på Urban Deli på Sveavägen 44 den 13 november kl 16.00 (OBS! fullbokat men extrainsatt tillfälle nu bokat till 15 januari) för en timmes dragning med efterföljande mingel och tilltugg. När du lämnar seminariet är du boostad med inspiration och förslag på angreppssätt kring hur du kan börja tackla de här frågorna.

Vi ser fram emot en trevlig eftermiddag med många intressanta diskussioner och erfarenhetsutbyten! Anmäl dig via formuläret längst ned på sidan. 

VARMT VÄLKOMMEN!

På AB

OBS: Konsulter välkomnas endast i mån av plats. 

 

Talare:

Anmälan seminarium & mingel 

Eventet den 13/11 är nu fullbokat men varmt välkommen att anmäla dig nedan till den 15 januari!