Har du fokus på målet?

För dig som inte är pm3 licenskund eller för dig som missar höstens användarträff ordnar vi nu ytterligare ett tillfälle då du har chans att komma och lära dig mer om området målstyrning! Välkommen på frukostseminarium tisdagen den 4/10.

I vårt dagliga arbete med att hjälpa organisationer till en bättre styrning, är det glädjande att se att många har kommit långt i sitt arbete med förvaltningsstyrning, bland annat genom att få till en bättre samverkan mellan verksamhet och IT. Något som dock fortfarande är en stor utmaning hos de allra flesta är området målstyrning. Några saker som kan vara värda att fundera kring är:

  • Innehåller våra förvaltningsplaner tydliga mål?
  • Är våra mål i förvaltningsplanen kopplade till organisationens övergripande strategi och verksamhetsmål?
  • Har vi säkerställt att målen är just mål och inte aktiviteter?

Tisdagen den 4:e oktober ordnar vi ett frukostseminarium på temat målstyrning där du har möjlighet att komma och lyssna på Lisa Wolff Foster från På AB som i sin roll som konsult ofta hjälper våra kunder att skapa fungerande målstyrning. Lisa kommer att ta dig igenom de vanligaste utmaningarna samt hur de kan hanteras och svarar gärna på dina specifika frågor inom detta område.

När? Tisdagen den 4:e oktober. Frukost 7.30-8.00 och seminarium 8.00 – 9.00
Var? På AB:s kontor på Vendevägen 87 i Danderyd, Stockholm

Konsulter välkomnas endast i mån av plats.

Anmäl dig här.

Varmt välkommen!

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.