pm3 användarträff med tema marknadstrender den 14:e mars 2017

Bild_anvandartraff_300k

Tisdagen den 14:e mars är det dags för den första användarträffen för år 2017!

Vad? Vi ordnar två användarträffar per år för de organisationer som har en pm3 licens. Användarträffarna finns till för att du ska få ta del av en uppdatering på pm3-området, aktuella trender samt nyheter i licensen. Sist men inte minst är det en unik chans att träffa andra pm3-användare.
Tema? Fokus denna gång ligger på marknadstrender inom området förvaltnings-och portföljstyrning. På-konsulterna Ted Timm och Mats Engström kommer att hålla en föreläsning på detta tema utifrån spaningar under olika kunduppdrag. Folksam spinner vidare på trendtemat genom att berätta om deras erfarenheter kring förvaltningsobjektet som en aktiv del av portföljarbetet. Du får även ta del av nyheterna i årets licens. Agenda med exakt innehåll och hålltider.
När? Tisdagen den 14:e mars
Var? F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7 på Kungsholmen i Stockholm
För vem? Vi välkomnar dig som licensmottagare. Är ni intresserade av att gå flera personer – kontakta oss på info@pm3.se.
OSA: Senast tisdagen den 28:e februari.

Vi ser fram emot att träffa dig tisdagen den 14:e mars. Varmt välkommen!

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.