pm3 partner

Modellen pm3 ägs av företaget På AB. Är du intresserad av att bli vår partner? Det finns två områden inom vårt partnerprogram:

  • pm3 utbildning
  • pm3 online

Partner pm³ utbildning

För att säkerställa kvaliteten i pm3 och dess tillämpning har endast ackrediterade partners rätt att använda varumärket pm3 i sina utbildningar. Detta innebär en garanti för att en deltagare i en utbildning från en ackrediterad utbildningspartner alltid kan känna sig trygg i att den tillgodogör sig korrekt och uppdaterad information kring pm3. 

Det finns i dagsläget två ackrediterade utbildningspartners i Sverige:

DATAFÖRENINGEN KOMPETENS
INFORMATOR

Partner pm³ online
pm3 online är ett modulärt verktygstöd för en organisations förvaltningsstyrning. Med pm3 online som bas effektiviseras förvaltningsstyrningsarbetet samtidigt som effekt och måluppfyllnad kommer i fokus.

pm3 online är en molntjänst som erbjuds direkt från På AB såväl som via utvalda samarbetspartners. Kontakta oss om du vill teckna ett avtal kring att återförsälja pm3 online.

Bli partner
Vill du bli pm³ partner? Ta kontakt med oss för en diskussion kring partnerskap.

pm³ är varumärkesskyddat för att säkerställa att pm³:s slutanvändare alltid ska kunna tillgodogöra sig den
senaste versionen och därmed få de effekter som modellen och dess tillämpning stipulerar.

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.