Välkommen på pm³ nätverksträff 21 november!

Den 21 november är du varmt välkommen till årets fjärde och sista träff med pm³-nätverket. Denna eftermiddag håller vi till på På AB:s kontor i Danderyd i norra Stockholm. (pm³ nätverksträffar är exklusiva för organisationer med pm³ Licens. Är du ännu inte licenskund men intresserad av vad det innebär kan du läsa mer här.) 

Innehåll:

12.00 Lunch

Vi träffas på restaurang "Bra mat" på Vendevägen 89, precis i anslutning till På AB:s kontor, där vi startar eftermiddagen med en gemensam lunch.

13.00 - 14.00 Värdesäkrad it-leverans

Vad händer med de it-infrastrukturella objekten när it-tjänster & agila arbetssätt införs? Hur säkerställs god styrning och samverkan i en mogen it-styrning? Johan Ström, konsult hos På AB.

14.00 -16.00 "pm³-verkstad" inklusive eftermiddagsfika

Här sätter du som deltagare agendan utifrån dina aktuella frågeställningar. Missa inte denna möjlighet att diskutera det som är viktigt för just dig och lyssna in vad som är aktuella utmaningar för andra. Tillsammans med nätverket och konsulter från På lyfter vi nya perspektiv på dina utmaningar. 

 

Var: Vi träffas på Bra Mat på Vendevägen 89 i Danderyd kl.12.00. Från kl. 13 på Vendvägen 87

När: 21 november 2019, kl. 12.00 - 16.00 

Anmäl dig via formuläret nedan. Det går bra att komma totalt tre personer från varje organisation. Ta gärna möjligheten att bjuda med beslutsfattare inom it- och digitaliseringsfrågor så skapar vi tillsammans en intressant dialog och erfarenhetsutbyte inom dagens fokusområde!

Har du frågor gällande träffen? Maila oss eller ring Emma som är marknadsansvarig på 072 050 38 34.

VARMT VÄLKOMMEN – VI SER FRAM EMOT ATT TRÄFFA DIG! 🙂

Vänliga hälsningar 
På AB

Anmälan nätverksträff 21/11