pm3 online

Digitalt stödverktyg för att förenkla din 
löpande objekt- eller förvaltningsstyrning, barnsligt enkelt! 

Vad ger verktyget er? 

Brottas ni med att praktiskt omsätta era förvaltningsplaner till verklighet? Att likforma arbetssätt och rutiner över hela förvaltningsorganisationen? Att löpande hålla koll på prioriteringar, budget och rapportering till era styrgrupper? 

pm3 online hjälper er att på ett enkelt sätt hålla ihop hela portföljens arbete genom ett kraftfullt men enkelt digitalt stöd för att ta fram era förvaltningsplaner, standardisera innehåll samt löpande följa upp ert utfall. Läs mer nedan, eller hör av dig till oss för en demo idag! 

Produktområden i pm3 online

pm3 online är byggt för att hjälpa dig som arbetar med förvaltningsstyrning. Här är några exempel på hur.  

Stöd planering och budgetering

Skapa era planer direkt i verktyget och få enhetlighet tvärs över förvaltningsorganisationen.

Stöd för aktiviteter och genomförande

Skapa och dela ut aktiviteter samt koppla mot mål för att underlätta er prioritering

Stöd för utfall och rapportering

Följ arbetet i realtid i dynamiska dashboards eller generera automatiska rapporter

pm3 online

Om pm3 online

pm3 online utvecklas av På AB i nära samverkan med våra kunder och finns tillgängligt som molntjänst eller för lokal installation med egen drift, beroende på vad som passar er bäst.  
 
Er trygghet och data är viktig för oss. Därför arbetar vi kontinuerligt med säkerhet och väljer beprövade tekniska lösningar, leverantörer samt metodik för att skydda er information på bästa vis.

Vill du veta mer om pm3 online? Tveka inte att höra av dig till oss med frågor, eller en förutsättningslös demo där vi diskuterar vad verktyget kan göra utifrån era behov.  

Boka demo nu