pm3 Licens

Omvärldsbevakning, kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte för alla som arbetar med styrning i er organisation - i ett paket!

pm3 Licens för kunskap och nätverkande

Vad är pm3 Licens?

pm3-modellen syftar till att skapa förutsättningar för hantering av både det traditionella linjestödet samt stöd till de tvärfunktionella ofta digitala flöden som utvecklas. pm3-modellen utvecklas löpande och varje år kommer det nyheter. pm3 Licens är ett omfattande men lättillgängligt stöd för er som arbetar med, eller överväger att anpassa och införa, en organisations- anpassad styrning med hjälp av pm3. I licensen har vi paketerat våra erfarenheter från hundratals uppdrag inom objekt- och förvaltningsstyrning.

pm3 Licens hjälper er att hänga med i tiden och ger er förutsättningar att löpande kunna vidareutveckla er styr-och samverkansmodell för att ha en modern tillämpning av pm3. Basen i pm3 licens är vårt pm3-nätverk med omvärldsbevakning, erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling kring styrning och samverkan. Hit kan licenskunder bjuda in obegränsat antal personer från den egna organisationen - till fyra träffar per år. 

Ta del av det senaste stödet för arbete kopplat till pm3 och ingå i ett unikt användarnätverk

Ge förutsättningar för ett enhetligt arbetssätt och ge alla som ska vara involverade i arbetet ett handgripligt stöd i vardagen.

Kunskapsstöd & support

Ett gediget kunskapsstöd bestående av bland annat en modellbeskrivning samt supportfunktion - ger en god grundförståelse av modellen.

Stöd för införande och tillämpning

Flera bibliotek av mallar som ger konkret vägledning i många olika situationer, är ett användbart stöd. Licenskunder får löpande speciellt framtagna erbjudanden, till exempel en kostnadsfri dragning för ledningsgrupp, rabatterat pris på stödverktyget pm3-online och en ny utbildning "Diplomerad objektledare" - enbart för kunder med pm3 Licens. 

Användarnätverk

pm3-nätverket är ett unikt forum för att ventilera utmaningar och hitta smarta vägar framåt, utifrån deltagarnas samlade erfarenheter. Ger er kontinuerlig draghjälp för att kunna utvecklas i rätt riktning!

Varför pm3 Licens?

Ge de som arbetar med objekt- och förvaltningsstyrningsarbetet de bästa förutsättningarna för att skapa lika arbetssätt och hitta, tillämpa och ständigt utveckla den tillämpning av pm3 som passar er organisation!

För att våra kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet och göra styrningsarbetet så smidigt som möjligt, har vi tagit fram pm3 Licens. Med hjälp av materialet som finns att tillgå ger ni förutsättningar för att skapa ett enhetligt arbetssätt och ni hittar snabbare till den tillämpning av modellen som passar just er. Stöter ni på utmaningar? Det gör alla då och då. Diskutera på nätverksträffarna och få tillgång till medlemmarnas samlade erfarenheter kring möjliga lösningar. Är du intresserad av att teckna pm3 Licens? Fyll i formuläret längst ned på sidan så återkommer vi till dig med mer information.

Informationsblad pm3-Licens

Ladda ner material

10 tips till en fungerande struktur för styrning och samverkan

Ladda ner tips

10 tips till en fungerande struktur för styrning- och samverkan

Fyll i dina uppgifter för att få tillgång:

Vill du veta mer eller 
boka en demo av pm3 Licens?