pm3 användarträff 7/6 2017

Användarträff för medlemmar i pm3 användarförening – ett utmärkt kompetensutvecklingsprogram för dig som arbetar med förvaltningsledning eller på andra sätt kommer i kontakt med förvaltnings- eller portföljstyrning. Du behöver inte vara pm3 licenskund för att bli medlem.

Bild_anvandartraff_300k

Onsdagen den 7:e juni är det dags för den andra användarträffen för år 2017!

Vad?
På AB ordnar fyra användarträffar per år för de personer som är medlemmar i pm3 användarförening. Medlemskapet bidrar till personlig utveckling och inspiration för dig som kommer i kontakt med förvaltnings- och/eller portföljstyrning. Läs mer om medlemskapet och vilka förmåner som ingår. Träffarna finns till för att du ska få ta del av nyheter på pm3-området och inom andra närliggande områden. Sist men inte minst är träffarna en unik chans att nätverka och byta erfarenheter.
Tema?
Eftersom detta är den första träffen för den nya, öppna användarföreningen (dit vi även välkomnar organisationer som inte är pm3 licenskunder) kommer du vid detta tillfälle få vara med och påverka hur vi ska utforma innehåll och format i nätverket. Efter det kommer vi gå vidare till erfarenhetsutbyte i mindre grupper. Det kommer finnas möjlighet att välja bland flertalet olika ämnen och vi hos På AB kommer hjälpa till med förslag på vanliga utmaningar eller framgångsfaktorer som kan diskuteras inom varje område.
När?
Onsdagen den 7:e juni. Lunch kl. 12.00-13.00. 13.00-16.30: diskussion av nätverkets upplägg, format och innehåll samt erfarenhetsutbyte i grupper
Var?
På AB:s kontor på Vendevägen 87 i Danderyd, Stockholm
För vem?
Vi välkomnar dig som är medlem i pm3 användarförening. Är du ännu inte medlem kan du bli det här.
OSA:
Gärna snarast möjligt men absolut senast onsdagen den 31:a maj.

Vi ser fram emot att träffa dig onsdagen den 7:e juni. Varmt välkommen!

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.