Effektiv leverantörsstyrning genom samverkan – skapar värde för alla parter

I en värld där allt fler outsourcar sina stödfunktioner, bland annat sin it, är frågan om hur du lyckas med din leverantörsstyrning mer aktuell än någonsin. Oavsett om du redan har outsourcat eller planerar att outsourca er it, kan det vara en utmaning att hantera rollen som beställarorganisation. Hur säkerställer du att avtal, leverans och kvalitet ger mesta möjliga resultat och värde i relation till kostnad? Hur säkerställer du värdet av den totala it-leveransen utifrån vad kärnverksamheten har behov av?

”En leverantörssamverkan som bygger partnerskap mellan alla aktörer bidrar till ett långsiktigt bättre resultat”

En leverantörssamverkan som bygger partnerskap mellan alla aktörer bidrar till ett långsiktigt bättre resultat, lägre kostnader och bättre förutsättningar för affärsutveckling. Vi hos På AB vet att fokuserad och prioriterad samverkan mellan olika aktörer skapar värde som överträffar allas förväntningar.

Vi utgår från vår egen styr- och samverkansmodell pm3, ISO 44001, Vested samt våra samlade erfarenheter av leverantörsstyrning, både inom privat och offentlig sektor, för att säkerställa att vi hittar den bästa lösningen för just er.

Vi stöttar våra kunder i leverantörsstyrning och samverkan på strategisk, taktisk och operativ nivå genom;

  • Översyn av befintliga affärsrelationer och målstyrning på kort och lång sikt.
  • Avtalsanalys som säkerställer efterlevnad och samsyn av såväl befintliga som nystartade avtal samt att ni får ut maximal nytta av era avtal och partnerskap.
  • Systematisk uppföljning för att eliminera oklarheter och identifiera potential.
  • Stärka engagemang, förändringsförmåga och måluppfyllelse genom coaching.
  • Etablera hållbara processer och arbetssätt.

Nästa steg

Vill du också förbättra er förmåga att agera proaktivt och flexibelt, maximera användandet av varje spenderad krona och nå era strategiska mål? Vill du ha stöd av en partner som kan styrning och levererar hållbara lösningar? Vet du, precis som vi, att vägen till framgångsrik leverantörsstyrning nås genom samverkan? Då är vi rätt för er. Hör av er till oss via formuläret nedan. Tillsammans gör vi det enklare för er att nå era mål.

TA DEL AV DET SENASTE INOM LEVERANTÖRSSTYRNING:

Artikel: Ny ISO-standard prioriterar samverkan

Läs mer om nya ISO 44001 och varför den är så viktig för dig att ta hänsyn till. Läs artikeln.

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.