Vi får din styrning att fungera i praktiken

På AB är ett konsultbolag som fokuserar på att skapa verksamhetsnytta genom hållbar styrning och samverkan mellan verksamhet och it. Verksamhetsutveckling har under de senaste årtiondena allt mer kommit att handla om digitalisering, it och teknik. Idag betraktar vi alltså utveckling av it som verksamhetsutveckling och vice versa.

Vi erbjuder hållbara lösningar som stärker våra kunders förmågor att styra och samverka på ett framgångsrikt sätt. Vi sätter styrningen i rätt sammanhang och skapar fungerande tillämpningar.  Leveransen till Er kund, slutkunden eller medborgaren, är alltid i fokus. Vi tar oss an uppdrag inom:

Våra konsulter hjälper er att nå er målbild genom ett förändringsarbete som säkrar effekthemtagning på både kort och lång sikt. Vi tillhandahåller konsulttjänster på både strategisk, taktisk och operativ nivå. Hos oss hittar ni certifierade förändrings- och förvaltningsledare, projektledare och coacher som kan stötta er med översyner, införanden, utbildningar, interimsroller, mätningar och mycket mer. Vi använder oss av flera olika verktyg för att skapa nytta och effekt hos våra kunder. Ett av dessa verktyg är modellen pm3 som vi äger, utvecklar och har arbetat med sedan 1997.

Med vår sammanlagda erfarenhet, vår kompetens och våra olika personligheter arbetar vi varje dag för att tillsammans utveckla våra kunder, företaget och oss själva. Tillsammans ser vi till att få er styrning att fungera i praktiken.

Välkommen att kontakta oss för att starta en dialog kring vad just din organisation behöver för att lyckas med styrning och samverkan.

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.