pm³ nätverk

Din arena för personlig utveckling

Att växa och kontinuerligt utvecklas är en viktig drivkraft. Genom vårt pm3-nätverk erbjuder vi ett levande och spännande nätverk för er som är anslutna till pm3 Licens och därmed kommer i kontakt med förvaltnings- och portföljstyrning. Här ges tillfällen till spänstiga diskussioner, att ventilera utmaningar och hitta vägar framåt utifrån nätverkets samlade erfarenheter.

Väx och lär dig mer tillsammans med likasinnade!

Vem kan bli en del av pm3-nätverket?

pm3-nätverket är ett exklusivt nätverk för er som är anslutna till pm3 Licens. Varje licenstagarorganisation har en given plats i nätverket och därmed på träffarna. Är ni flera som vill gå välkomnar vi ytterligare tre personer från varje organisation som deltar till självkostnadspris (600 kr heldag och 300 kr halvdag). Oavsett roll inom organisationen är du välkommen att delta vid träffarna!

Som deltagare på träffarna förväntar vi oss att du både vill dela med dig av egna erfarenheter, är lyhörd och aktivt bidrar till andras kunskapsresa i mån av förmåga och kunskap.

Vad ingår i pm3-nätverket?

Innehåll i pm3-nätverket:

  • Två årliga heldagskonferenser – här presenterar vi nyheter och best practice inom portfölj- och förvaltningsstyrning, utbyter erfarenheter och minglar
  • Två kompletterande halvdagsworkshops  – här deltar ni i diskussionsgrupper efter valda intressefrågor och ämnen som ni vill diskutera och utbyta erfarenheter kring
  • 10 % rabatt på utbildningar  – alltid 10 % rabatt på alla utbildningar via vår samarbetspartner Dataföreningen Kompetens. Läs om kurserna här.

Hösten 2018 fokuserade heldagsträffen på digitalisering och halvdagsträffen på löpande styrning. Nästa heldagsträff är tisdagen den 19 mars i Stockholm. Läs mer om träffen.

Vill du bli medlem i pm3-nätverket?

Är du nyfiken på att bli licenskund och därmed medlem i pm3-nätverket? Läs mer om pm3 licens, eller kontakta oss direkt så återkommer vi snarast.

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.