pm³ användarförening

Din arena för personlig utveckling

Att växa och kontinuerligt utvecklas är en viktig drivkraft. Genom vår användarförening erbjuder vi ett levande och spännande nätverk för dig som arbetar med portfölj- och förvaltningsstyrning. Här ges tillfällen till spänstiga diskussioner, att ventilera utmaningar och hitta vägar framåt utifrån nätverkets samlade erfarenheter.

Vill du växa och lära dig mer tillsammans med likasinnade?

Bli medlem i pm3 användarförening och väx inom er förvaltningsorganisation.
Delta i samtalsgrupper och växla erfarenheter av förvaltningsstyrning med individer från andra organisationer

Vem kan bli en del av pm3 användarförening?

pm3 användarförening är ett öppet nätverk för alla er som arbetar med portfölj- och förvaltningsstyrning. Oavsett roll är du välkommen som medlem.

Som medlem förväntar vi oss att du både vill dela med dig av egna erfarenheter, är lyhörd och aktivt bidrar till andras kunskapsresa i mån av förmåga och kunskap.

Medlemskapet och allt innehåll är personligt knutet till dig som individ, men vi välkomnar naturligtvis flera personer från samma organisation till nätverket.

Vad ingår i pm³ användarförening?

Kostnaden för medlemskap är 15 000 kr per år och medlem (pm3 licenskunder erhåller 50 % rabatt för alla anställda). I medlemskapet ingår:

  • Delta vid två årliga heldagskonferenser – där vi presenterar nyheter och best practice inom portfölj- och förvaltningsstyrning, utbyter erfarenheter och minglar inom nätverket.
  • Inbjudan till två kompletterande workshops  – där ni deltar i diskussionsgrupper efter valda intressefrågor och ämnen som ni vill diskutera och utbyta erfarenheter kring.
  • De fyra träffarna per år – ger möjlighet att följa årshjulet och fokusera på de frågor som är aktuella för stunden. Det ger dig även möjlighet att med ett tätt intervall diskutera trender inom området med kollegor i branschen.
  • 10 % rabatt på utbildningar  – Alltid 10 % rabatt på alla ordinarie utbildningar via/?p=4133 vår samarbetspartner Dataföreningen Kompetens. Läs om kurserna här./?p=4133
  • Dessutom flera andra exklusiva förmåner – som möjlighet att delta vid riktade utbildningar inom nätverket och förtur till våra olika seminarium.

Nästa inplanerade träff är ett halvdagsevent hos På den 6 december.  Agenda och information om anmälan hittar du här

Ta del av spännande föreläsningar och nya trender inom förvaltningsstyrning.

Vill du bli medlem i pm3 användarförening?

Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast.

Skriv ut informationsblad om pm3 användarförening och pm3 licens.