Vårt erbjudande

Vi hjälper organisationer att nå sin fulla potential. Genom att erbjuda möjligheter för effektiv styrning och samverkan kan vi hjälpa organisationer att öka sin verksamhetsnytta och kostnadseffektivitet.

Vi har 20 års praktisk konsulterfarenhet och forskning inom styrning och samverkan. Under dessa år har vi ständigt utvecklat pm3 som är en tvärfunktionell styrmodell som stödjer samverkan mellan verksamhets- och it-utveckling. Vi arbetar aktivt varje dag med att konvertera den solida, akademiska basen i pm3 till reell verksamhetsnytta hos våra kunder. Vi gör det i stora och små organisationer – i myndigheter, banker, försäkringsbolag, producerande bolag, landsting och kommuner.

Vill du veta mer om hur det går till? Under ”På erbjuder” hittar du information om våra produkter, tjänster och utbildningar. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.