Välkommen på pm³ nätverksträff 12 september!

Den 12 september är du varmt välkommen till årets tredje träff med pm³-nätverket. Vi ses som vanligt på F7 Möten och Konferens på Kungsholmen i Stockholm. (pm³ nätverksträffar är exklusiva för organisationer med pm³ Licens. Är du ännu inte licenskund men intresserad av vad det innebär kan du läsa mer här.) 

Innehåll:

pm³ monitor

På presenterar indikationer från pågående pm³ monitor – en återkommande mätning om hur pm³ införs och tillämpas samt med vilka resultat.

pm³ i ett sammanhang

Vi får ofta frågor om hur pm³ förhåller sig till andra styrmodeller och ramverk. I denna programpunkt tar vi oss an utmaningen att hitta nya infallsvinklar och synsätt för att få till en saklig och konstruktiv dialog kring detta.

Erfarenhetsutbyte och nätverkstid

Vi utgår från dagens presentation "pm³ i ett sammanhang" och utbyter erfarenheter kring detta. Utöver det ägnar vi en del av nätverkstiden åt att samla in önskemål och behov – vad vill du som deltar i nätverket att vi tar upp på kommande träffar?

Var: Fleminggatan 7, Stockholm

När: 12 september 2019, kl. 08.30 - 16.00 (frukost och mingel 8.30 - 9.30)

Anmäl dig gärna snarast möjligt och allra senast den 4 september för att garantera din plats. Du som är mottagare av pm³ Licens går gratis men det går bra att komma totalt fyra personer från varje organisation (där övriga tre betalar självkostnadspris, 600 kr/pers). Anmälan sker via formuläret längst ned på denna sida.

Har du frågor gällande träffen? Maila oss eller ring Emma som är marknadsansvarig på 072 050 38 34.

VARMT VÄLKOMMEN – VI SER FRAM EMOT ATT TRÄFFA DIG! 🙂

Vänliga hälsningar 
På AB

Anmälan nätverksträff 12/9