Öppna utbildningar för er med pm3-licens

Nu har vi glädjen att erbjuda öppna pm3-utbildningar för olika målgrupper löpande under året. Utbildningarna hålls digitalt av erfarna pm3-konsulter och passar såväl erfarna som nya pm3-användare. 

Eftersom utbildningarna är öppna inom licensnätverket kommer grupperna bestå av personer från olika organisationer. Det hoppas vi ger ett värde i sig, eftersom deltagarna bidrar med erfarenhet från flera håll.

Utbildningar är till för att öka den interna kompetensen. De passar personer som är nya i sina roller, har fått förändrade roller eller där organisationen har utvecklat sitt styr- och samverkansarbete och behöver få kunskap om en modern tillämpning av pm3. Även de som har en några år gammal pm3-utbildning har stor behållning av att delta.

Välj mellan olika utbildningar

Det finns fyra utbildningar att välja mellan, anpassade för olika roller: Objektägare får under en halvdag kunskap på en strategisk och affärsmässig nivå. Objektledare får fördjupad kunskap under tre dagar, om hur arbetet med styrning fungerar i praktiken. Till den rollgruppen erbjuds även en diplomering under totalt sex dagar. Specialister och övriga intressenter får under en dag lära sig hur styr- och samverkan med pm3 fungerar övergripande.

Nya kursdatum släpps löpande under året och lägst antal deltagare för start är 10 personer. Vi förbehåller oss rätten att skjuta på kursstart. Läs våra fullständiga bokningsvillkor HÄR.

KONTAKTA OSS FÖR FRÅGOR ELLER YTTERLIGARE INFORMATION

      VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN HÄR NEDANFÖR:

Anmälan öppna utbildningar
för pm3 Licenskunder

Utbildning(Obligatoriskt)