Inspirationsseminarium för förvaltningsledare 25/10 2016

Ett knippe enkla verktyg och förhållningssätt för att lyfta som förvaltningsledare!

En person som får fart på förvaltningsarbetet är ovärderlig för att organisationen ska uppnå önskade effekter. Vad du förväntas göra som förvaltningsledare finns visserligen beskrivet i pm3:s rollbeskrivning, men när du väl kommer igång upptäcker du kanske att det i vissa fall är lättare sagt än gjort att få arbetet att fungera i praktiken. Vi hos På vill dela med oss av våra allra bästa tips och verktyg för att just du ska lyckas så bra som möjligt i din roll som förvaltningsledare!

  • Var börjar du och hur kommer du igång?
  • Om du är helt ny – vad behöver du veta?
  • Några metoder för att få fart på förvaltningsarbetet och verkligen lyfta
  • Hur får du med fler i arbetet?
  • Hur håller du farten?

Tisdagen den 25:e oktober välkomnar vi dig till våra fina lokaler i Mörby för att lyssna till en av våra duktiga På-konsulter som har många års erfarenhet av att arbeta som förvaltningsledare inom olika typer av organisationer. Missa inte detta tillfälle att samla nya, värdefulla verktyg till din verktygslåda för att du ska lyckas ännu bättre i sin roll som förvaltningsledare eller förvaltningsledare IT.

När? Tisdagen den 25:e oktober. Frukost 7.30-8.00 och seminarium 8.00 – 9.00
Var? På AB:s kontor på Vendevägen 87 i Danderyd, Stockholm

Konsulter välkomnas endast i mån av plats.

Anmäl dig här.

Varmt välkommen!

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.