Marknadstrender - frukostseminarium den 23:e mars

Välkommen på frukostseminarium på Vendevägen 87 i Mörby torsdagen den 23:e mars

Marknadstrender_wordpress

Marknadstrender inom förvaltnings- och portföljstyrning

I vårt dagliga arbete med att hjälpa organisationer till en bättre styrning kommer våra konsulter i kontakt med frågeställningar kring ett antal ”marknadstrender” med koppling till förvaltningsstyrning. För att förstå omvärlden, vilka trender som finns just nu och hur den påverkar just din verksamhet kan det vara bra att ställa sig ett antal frågor:

  • Vilka trender ser vi just nu?
  • Vad är det som driver dem?
  • Vad pratas det om runt om i organisationerna?
  • Hur kan det påverka mig och min verksamhet?

Torsdagen den 23:e mars välkomnar vi dig på frukostseminarium på temat ”Marknadstrender vi ser inom portföljstyrning – med fokus på förvaltningsstyrning” där du har möjlighet att komma och lyssna på Ted Timm och Mats Engström från På AB som i sina roller som konsulter ofta hjälper våra kunder att skapa en fungerande förvaltningsstyrning. Ted och Mats kommer att diskutera vilka trender som finns på marknaden och hur de kan komma att påverka området styrning.

Plats: På AB:s kontor på Vendevägen 87 i Mörby
Tid: Torsdagen den 23:e mars. Frukost 7.30-8.00 och seminarium 8.00-9.00

Seminariet är kostnadsfritt och vi garanterar två platser per organisation. Vill ni gå fler är ni välkomna att kontakta oss och ställa på väntelista; info@pm3.se. Har du inte möjlighet att delta på seminarier i Stockholm men är intresserad av detta tema? Hör av dig till oss så för vi en dialog kring hur din organisation kan få ta del av detta.

OBS! Är du licenskund och anmäld till användarträffen? Du kommer få motsvarande föreläsning om marknadstrender då. Konsulter välkomnas endast i mån av plats.

Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar,
På AB

Start typing and press Enter to search

På AB använder cookies. För att kunna använda webbplatsen fullt ut behöver du godkänna detta. Läs vår integritetspolicy med information om cookies och hur du gör om du inte vill acceptera.