Välkommen till årets första
nätverksträff för
pm3 Licenskunder

 

Den 21 mars klockan 09.00-12.00 är du varmt välkommen till en digital träff med pm³-nätverket. Vi har fokus på kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och aktuella frågor inom styrning och samverkan.

Nätverksträffarna är exklusiva för organisationer med pm³-licens. Tillhör du en organisation som har licens är du varmt välkommen att anmäla dig längst ner på sidan. Ni kan delta med så många personer ni önskar från er organisation, men varje deltagare behöver göra en egen anmälan. Kommer du från en organisation som inte har pm³ Licens än men är intresserad av vad det innebär kan du läsa mer och kontakta oss här.

Innehåll den 21 mars

Inledning

pm³ modelluppdateringen 2023
Du får en förhandstitt på årets modelluppdatering som kommer i april. Vi ger en övergripande presentation av vad som är nytt och vad som har utvecklats.

Temarum utifrån ditt val
Vi öppnar fyra olika digitala rum där du själv väljer vilket du vill delta i. I varje rum kommer det att finnas en moderator som leder samtalet utifrån ett antal problemställningar. Tillsammans delar ni med er av erfarenheter, problem och förslag till lösningar. Man delar med sig så mycket eller så lite man vill och det går bra att byta rum under mötets gång.

Rum 1: Portföljstyrning – hur får vi det att fungera i praktiken?
Rum 2: Överlämning av projekt till förvaltningen – vad är lyckade och mindre lyckade lösningar?
Rum 3: Rollen som objekt/förvaltningsledare – vilka utmaningar och möjligheter finns?
Rum 4: Målhantering och -styrning – hur formulerar vi mål och kommer framåt?

Sammanfattning och avslut

 

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. Har du frågor gällande träffen får du gärna höra av dig via mejl eller telefon 08-544 961 70.

Välkommen!

Anmälan till pm3-nätverksträff
21 mars 2023