Välkommen till årets tredje digitala 
pm3-nätverksträff den 13 oktober 2022!

 

Intresset för att genomföra även nätverksträffen i oktober i digitalt format var övervägande - vi bjuder därför in till en digital träff den 13:e oktober kl 9.00-12.00. 

Varmt välkommen till nästa träff med pm³-nätverket där vi arbetar med kompetensutveckling, utbyter erfarenheter och diskuterar aktuella frågor inom styrning och samverkan!

pm-nätverksträffar är exklusiva för organisationer med pm³-licens, tillhör du en organisation som redan har licens är du varmt välkommen att anmäla dig längst ner på sidan!
Organisationer med pm3-licens kan delta med obegränsat antal deltagare - varje deltagare gör en egen anmälan.

Är du ännu inte licenskund men intresserad av vad det innebär kan du läsa mer och kontakta oss här.

Innehåll:

 • Behov av löpande förändringsarbete
  - syftet med styrning och samverkan
  Inspiration och exempel på hur strukturen löpande behöver förändras för att möta nya förutsättningar i en organisation - och varför det är så viktigt att inte "sätta" en modell eller arbetssätt och med det känna sig klar.

 • Styrning i praktiken - kommunikation

  En modell skapar inte framgångsrik styrning av sig själv bara för att den finns på plats. Det är människorna som arbetar med styrning och de förutsättningar de har för att lyckas som är avgörande.
  Vi ger exempel på enkla och praktiska sätt att förklara styrning som inspiration för att underlätta kommunikation i den egna organisationen. 

 • Del tre av "Portföljstyrning"

  Johan Fransson presenterar den tredje delen av fyra i serien om portföljstyrning och vad man kan tänka på för att lyckas med sitt portföljarbete. Den här gången tar vi upp vilka faktorer som påverkar organiseringen av portföljstyrgruppen och portföljkontoret.

 

Välkommen att anmäla dig via formuläret nedan.

Har du frågor gällande träffen?
Maila oss eller ring på telefon 08-544 961 70.
VARMT VÄLKOMMEN!

Med Vänliga hälsningar 
På AB

Anmälan digital
 pm3 nätverksträff 13:e oktober 2022