pm³ licens

Tjugo års erfarenhet inom portfölj- och förvaltningsstyrning, i era händer

pm3 licens är ett omfattande stöd för er som arbetar med – eller överväger att införa – förvaltningsstyrning influerad av pm3.

I all enkelhet handlar pm3 om att få er styrning och prioritering inom uppdragsportföljen att fungera – varje dag. Men verkligheten är komplex. För att lyckas krävs utöver tid, tålamod och resurser även en anpassad styrmodell som stödjer er på rätt sätt. Med pm3 licens som utgångspunkt hittar ni snabbare och enklare den tillämpning som passar era behov.

I licensen har vi paketerat våra erfarenheter från tjugo års arbete och hundratals uppdrag inom portfölj- och förvaltningsstyrning. Bli licenskund idag och få bästa möjliga förutsättningar att skapa effektiv styrning och prioritering i uppdragsportföljen.

Vad innehåller pm³ licens?

Väx genom kunskaps- och erfarenhetsutbyte

Som licenstagare ingår en plats i vårt användarnätverk som är ett forum att diskutera tillämpning, avsteg, modellsamverkan eller andra kritiska frågeställningar. Användarnätverket innehåller bland annat:

  • Delta vid två årliga heldagskonferenser – där vi presenterar nyheter inom portfölj- och förvaltningsstyrning, håller samtalsgrupper och minglar inom nätverket.
  • Två kompletterande workshops där vi faciliterar samtalsgrupper med fokus på aktuella frågeställningar, trender och genomföranden.

Läs mer om användarföreningen här.

Bli medlem i pm3 användarförening och väx inom er förvaltningsorganisation.
pm3 modellbeskrivning

Få en gedigen kunskapsbank under ständig utveckling

Som licenstagare har ni alltid tillgång till våra mest aktuella metodstöd i samband med nya publiceringar. Detta ger er bäst förutsättningar att förstå modellen pm3 och anpassa er tillämpning på bästa vis, både idag och imorgon.

  • Guideböcker och utbildningsmaterial – i form av böcker och Powerpoints för att effektivt sprida kunskap om portfölj- och förvaltningsstyrning inom organisationen.
  • Modellbeskrivning, mallar och verktyg för både införande och styrning enligt pm3 som vägleder och stöttar i ert dagliga arbete.

Få en översikt över hela licensmaterialet här.

…och dessutom flera andra förmåner & möjligheter

Ta del av ett antal exklusiva förmåner och möjligheter som förenklar er vardag med förvaltnings- och portföljstyrning ytterligare.

  • Support & handledning  – fri tillgång att vända er till oss vid frågor gällande tolkning av pm3-modellen eller andra licensrelaterade funderingar.
  • Exklusiva rabatter – 50 % rabatt för ytterligare deltagare i användarföreningen samt 10 % rabatt på vårt stödverktyg pm3 online som hjälper er att löpande styra, prioritera och rapportera effektivt.
  • Avropa konsultation – för er inom offentlig sektor ger licensen även en möjlighet att avropa konsultation från På AB kopplat till licensens innehåll.
Nyttja vår support för att bättre förstå, tolka och anpassa pm3 för er.

Vill ni veta mer?

Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast.

Skriv ut informationsblad om pm3 licens och pm3 användarförening.